Fransenstraat 15
3131CC Vlaardingen
Tel: 010-2239428
Mail: info@e-sigaretcorner.nl
KVK:71810110

Onder de diverse tabbladen vindt u extra informatie over de meest gestelde vragen. Mocht uw antwoord er niet tussen staan, of mocht u onverhoopt een klacht hebben, dan kunt u ons telefonisch of via onderstaand contactformulier bereiken.

Wanneer wij wegens drukte de telefoon niet kunnen beantwoorden, raden wij u aan om ons te contacteren via het contactformulier. Wij nemen in ieder geval snel contact met u op.

U kunt een product dat u bij e-sigaretcorner heeft aangeschaft retourneren wanneer er sprake is van:

Herroepingsrecht
Een door e-sigaretcorner verkeerd geleverd product
Een defect bij ontvangst van het product
Een reparatie of vervanging onder de geldende garantievoorwaarden en bijbehorende termijn.


U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van redenen te annuleren, vermits de verzegeling niet is verbroken.Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.


Bij producten waarbij clearomizers onderdeel van de set zijn, geldt dat de set uitgesloten is van herroepingsrecht als blijkt dat de clearomizer gebruikt is.


Mocht u gebruik willen maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na uw annulering nogmaals 14 dagen de tijd om uw product retour te brengen. U krijgt dan het volledige orderbedrag


Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en -indien mogelijk- in de originele staat en verpakking en volledig ongebruikt aan e-sigaretcorner geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via het onderstaande contactformulier.


Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag van uw bestelling binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goed orde en ongebruikt door e-sigaretcorner ontvangen is.

Het herroepingsrecht -oftewel zichttermijn- betekent dat u uw aankoop zonder opgaaf van redenen kunt ontbinden. Deze 14 dagen gaan in op de dag dat u uw bestelling heeft ontvangen. Daarna heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om uw aankoop te retourneren. De kosten voor het terugsturen van uw aankoop zijn voor uw eigen rekening.

Tijdens de bedenktijd zult u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. het product mag slechts in die mate uitgepakt of gebruikt worden zover dat dit nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.

Indien u van uw herroepingsrecht gebruikt wenst te maken, kunt het product met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk in de originele staat en verpakking retourneren.

Let op:
Verzegelde producten waarvan het zegel verbroken in kunnen niet worden geretourneerd met uitzondering van defecten welke na het doorbreken van het zegel pas merkbaar zijn.
Uitgezonderd van het herroepingsrecht zijn hygiënisch en steriel verpakte artikelen zoals tank catridges, clearomizers mondstukjes en e-liquids. Ook startersets met gebruikte clearomizers kunnen niet worden geretourneerd.

Het formulier voor herroeping kunt u hier downloaden
We raden aan om eventuele klachten eerst bij e-sigaretcorner kenbaar te maken door ons te contacteren via onderstaand contactformulier.
Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden via de stichting webwinkelkeur.

Vanaf 15 februari 2106 is het voor de consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Comissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr.

Wanneer uw onverhoopte klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Download:

Algemene Voorwaarden                                                 Formulier Herroepingsrecht

 Maandag 12.00 – 18.00 uur
 Dinsdag 11.00 – 18.00 uur
 Woensdag 11.00 – 18.00 uur
 Donderdag 11.00 – 18.00 uur
 Vrijdag 11.00 – 18.00 uur
 Zaterdag 11.00 – 17.00 uur
 Zondag Gesloten

Openingstijden feestdagen 2021

Hemelvaartsdag 13 Mei Geopend