Welkom bij e-sigaretcorner

E-sigaretcorner.nl is uw webshop voor dé producten op het gebied van elektrisch roken.

In ons ruime assortiment vind u gecertificeerde producten en accessoires van verschillende merken en verschillende formaten op het gebied van de E-Sigaret.

Wij vinden het belangrijk voor u om te weten dat achter onze webshop ook een fysieke winkel staat, vanwaar wij de regio van Rotterdam en omgeving bedienen. Door onze ervaring zijn wij uitstekend op de hoogte van alle “ins en outs” op het gebied van e-sigaretten, e-liquids, onderhoud aan uw vaper, onderdelen etc.

Bij het in gebruik nemen van een nieuwe e-sigaret is het belangrijk om een aantal handelingen in de juiste volgorde op een rijtje te zetten.

Voor iedereen is er namelijk een e-sigaret die bij hem of haar past, maar het is belangrijk om het product op de juiste manier gebruiksklaar te maken. De ene vape (lees: e-sigaret) is namelijk niet direct gelijk aan de andere. Om deze reden adviseren wij onze klanten (bij het in gebruik nemen) op een vakkundige manier, zodat u uw nieuwe e-sigaret zo goed mogelijk kunt gebruiken en onderhouden.

Wij verwelkomen u graag in onze fysieke winkel in Vlaardingen voor een eerlijk en vakkundig advies op maat. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen dan kunt u uiteraard via de webshop uw bestelling voor een e-sigaret en/of e-liquids plaatsen.

Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 10.00-18.00uur indien u nog advies zou willen inwinnen m.b.t. het in gebruik nemen van uw apparaat.

Bestellen via de webshop is snel, heel gemakkelijk en 100% veilig!

Graag tot ziens,

Team e-sigaretcorner

e-sigaretcorner winkel voor esigaretten en eliquids
e-sigaretcorner winkel vlaardingen